My Story..
Exam is OVER!
Monday, 27 October 2014 | 2Baby(s)!


Assalamualaikum and haiii. Exam is over uolls, hihi. nampaknya boleh la bakar buku *joke. tadi exam math dan khb. susah okay susahhhhhh sangatttt. susah sebab tak baca. fatihah baca bab nisbah je xD tadi exam math memang takde mood nak jawab dengan sakit perutnya ditemani bunyi guruh+hujan. hm rasa macam nak koyak je. ahahaha. besok last sekolah *kot sebab malas nak datang hari rabu sebab ada ceramah yg membosankannnnn. besok hantar buku text dan dapat buku baruu. dapat buku FORM 3 and tahun depan fatihah PT3. nampaknya tak bolehlah on laptop sangat. mama fatihah cakap tahun depan no more LAPTOP. Kalau nak on pun search berkaitan dengan Homework. maafkan fatihah if fatihah tak dapat on blog. yela kan kene fokus pt3 *eh jap apa kene mengena dengan tajuk? :3 AHAHAH apapun Exam is over!:) ceh macam dah tak ambil exam je :3 ahahaha *gelak sikit. okay byeee
*Sorry pembaca tak faham sebab fatihah suka cakap belit2



Older Post | Newer Post
       
Followers

Contact Me

Fatihah dot blogspot
fthxh_
@fxtihxh88
kpoppersjongin@gmail.com

Let's Chat!




Blog Archieve

  • Segment: Blog Review by Sally Samsaiman
  • 1st Segmen Blogwalking by Budak Kilabret
  • Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysi...
  • Segmen: Awesome Blogger Bloglist
  • SEGMEN: NAIKKAN FOLLOWER by WAWAABDULHADI
  • Segmen : Blogwalking bersama Cikgu Ayu
  • SEGMEN: PENCARIAN BLOGLIST 2014
  • Segmen : Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas
  • New Blog and Jemput like fan page fatihah :)
  • Segmen: Blog Review 48 Jam #1